Forside
 
Om healing, massage og samtale
 
Priser
 
Klinikken & kontakt
 
Min baggrund
 
Klientoplevelser
 
 
Min baggrund  
Jeg hedder Betina Richardt, født juli 1961.
Jeg er gift siden 1990 og har 3 voksne børn + en bonus.

I 2013 har jeg afsluttet en 2-årig RAB-godkendt uddannelse (www.rab-behandlere.dk/cm149/)  til healingsmassør og samtaleterapeut på Kilden. Sideløbende har jeg praktiseret min lærdom og udviklet min erfaring.

Betina Richardt, uddannet healingsmassør og samtaleterapeut. Har en RAB-godkendt uddannelse.
 
 
Jeg er født i en baggård i Indre København i 1961. Jeg levede en meget kærlig og tryg barndom indtil min far, der var snedkermester, kom frygteligt til skade i en bilulykke i 1968. Han fik blandt andet afasi hvilket skærpede mine sanser omkring andre slags sprog; kropssprog, intuition, stemninger.

Min interesse har altid gået i retning af det menneskelige, og jeg har siden mit første sommerjob som 15-årig, arbejdet med hjerneskadede, børn, ældre; jobs hvor jeg kunne bruge min indfølingsevne og hjælpe mennesker der havde brug for det.
 
 
Strudsæg med stjerne. Betina er multikunstnerinde!
 
Som 40-årig fik jeg mulighed for at prøve noget nyt, og da jeg altid har været kreativ og haft interesse for at sy, tog jeg en tre-årig uddannelse som håndværksskrædder. Ved siden af tog jeg nogle kurser i Reiki-healing og fandt at interessen for at arbejde med mennesker trak mere i mig.
 
 
 
Efter endnu nogle år hvor jeg havde forskellige jobs fik jeg igen mulighed for at uddanne mig og nåede således frem til Kilden i Valby hvor jeg gennem mere end 2 år har fulgt moduler og gennemført denne RAB-godkendte uddannelse.
 
 
 
 
Klinik KomtilPas v. Betina Richardt Dagmarvej 5 3060 Espergærde tlf. 3026-0761 betina@komtilpas.dk